Nyheter

408 innbyggere pr solseng

av

Brun og blid har i dag åpnet nytt solsenter på tettstedet Vanse i Farsund. Tettste har 2040 innbyggere blir det 408 personer pr solseng.

Vanse liger sju kilometer fra sentrum i Farsund og det er et forholdsvis lite solsenter Brun og blid etablerer. Hensikten er å gi innbyggerne i Vanse et soltilbud hele året.

Sørlandssommeren
Myten om den solrike sørlandssommeren lever i beste velgående, men det mangler likevel ikke på vind og nedbør i denne delen av landet – også i den lysteste perioden av året. Brun og bli har igjen begynt å trappe opp satsingen på tettsteder. Da 18-års grense ble innført og det ble varslet at solsentre måtte ha fysisk betjening avviklet Brun og blid et stort antall mindre solstudioer rundt om i landet.

Solpass
Nå er dette løst ved at brukerne må bekrefte sin alder gjennom BankID. Det er ikke mulig å bruke kontanter på noen solsentre, og de aller fleste brukerne har lastet ned Brun og blid solpass (GooglePlay/Appstore). Solpasset er den enkleste veien til en behagelig soltime. Solpasset kan dessuten brukes til å kjøpe tilbehør som kremer og briller på automaten.

Brun og blid er landets største solsenterkjede med 130 solstudioer.

Ønsker du et solsenter i nærheten av der du bor kan du sende oss en epost på sol@brunogblid.no