Nyheter

Brun og blid gir bort sol for 25 millioner

av

 

Lørdag og søndag gir Brun og blid bort gratis sol for opptil 25 millioner kroner.

Den siste søndagen i oktober klokken skrus tilbake til vintertid. Denne søndagen har i alle år vært feiret og markert som Soldagen med gratis sol til alle.

Lovpålagt solapp
I år utvides gratis sol til også lørdagen. Men nytt av året er at publikum ikke lenger kan legge seg i en solseng uten å ha den lovpålagte solappen som er en aldersverifisering. Ingen under 18 år kan sole seg.

210 000 har bekreftet alderen

210 000 nordmenn har allerede bekreftet sin alder gjennom solappen og disse får i i helgen 100 kroner å sole seg for. I tillegg gis det ut 50.000 beskyttelsesbriller og 20.000 solkremer – gratis.

Helsetiltak
Norge er en nasjon som lider av mangel på vitamin D, ifølge professor emiritus Johan Moan ved Universitet i Oslo. Sånn sett kan man se på Soldagene som et gratis helsetiltak. Det er ikke lite D-vitamin vi gir Kari og Ola Nordmann i løpet av lørdag og søndag.
Populariteten til Soldagen har vært økende fra år til år.

Som en kuroisitet kan det nevnes at det er flere nordmenn i solsentrene til Brun og blid denne helgen enn samlet publikum på alle eliteseriekampene i fotball. Den enorme etterspørselen etter gratis sol er også grunnen til at Brun og blid utvider med en ekstra dag.

For ytterligere informasjon klikk her

Åpne Chat her!