Nyheter

Eva (38): Alder er bare et tall

av

Årets eldste og kanskje mest erfarne semi-finalist er Eva Worren Chambers. 38-åringen, som bor i Dubai, ser bare fordeler ved alderen sin.


Eva Worren Chambers (38) er månedsvinner for mars i Brun og blids modellkonkurranse. 38-åringen er den eldste semi-finalisten i årets konkurranse, men ser bare fordeler ved alderen sin.
– Jeg er erfaren, moden og vet hva jeg går til. Jeg liker å ta vare på meg selv; jeg trener og har en sunn livsstil. Derfor ser jeg ikke noen grunn til at alderen min skal være en ulempe i konkurransen, snarere tvert i mot, sier hun med glimt i øyet.

TROR HUN KAN VINNE
38-åringen er kjent fra blant annet Robinson-ekspedisjonen, der hun kom på andreplass. Hun er også den eneste norske kvinnen som har deltatt i Mrs. International pageant , der hun representerte Norge. I 2015 ble hun valgt til Mrs. North Houston Texas International, og Frøken Norge finalist har hun også vært.
– Du kan trygt si at jeg er et konkurransemenneske. Jeg liker å vinne, hvem gjør ikke det? Men prosessen i seg selv er også spennende. Så lenge jeg er meg selv, er forberedt og ydmyk, så tror jeg at jeg har gode muligheter til å vinne årets konkurranse, sier hun.

EKSOTISK BAKGRUNN
Chambers har en eksotisk bakgrunn. Hun har norsk far og filippinsk mor og er oppvokst på Sunnmøre. Oppveksten i den lille bygden Fiskå, utenfor Ulsteinvik har hun bare gode minner av.
– Jeg hadde en flott oppvekst i direkte kontakt med naturen. Fjellturer, fisketurer og nistepakker er en viktig del av min bakgrunn, og det har jeg også tatt med mannen min på når vi er hjemme i Norge, sier hun.

SA JA ETTER TRE FRIERIER
Hun flyttet fra Ulsteinvik for å jobbe i reiselivsbransjen i Haugesund, tok utdanning og jobbet i bransjen i 11 år. Senere har hun blant annet jobbet i oljebransjen, i advokatfirma og som modell.
– Jeg er også veldig engasjert i veldedighets arbeid, spesielt når jeg bodde i USA. Jeg var blant annet talsmann for Habitat for Humanity NWH County og jeg er forsatt aktiv medlem i Junior League siden jeg flyttet til Florida i 2007.
I 2005, på en av hennes mange turer utenlands traff hun sin amerikanske ektemann. Da sa det «pang» og etter to år i avstandsforhold og tre frierier giftet de seg i 2007.
– Vi møtte hverandre på et cruiseskip i Karibien. Han kom til Norge for å besøke meg to uker etterpå, og siden har det vært oss. Han er min beste venn, smiler hun.

BOR I DUBAI
Etter å ha bodd ti år i USA fikk den ektemannen en jobbmulighet i Dubai. Ekteparet sa ja uten å nøle. Det er travle dager, med mye sosialisering og aktiviteter for Sunnmørsjenta.
– Dubai er et fantastisk land. Det er et multikulturelt miljø med mennesker fra hele verden. Jeg stortrives. Men akkurat nå er jeg veldig giret på å komme hjem til Norge i mai, med Brun og blid finale i juni. Jeg gleder meg enormt mye, sier hun sprudlende.