Nyheter

Gila (snart 80) elsker Sol-appen

av

– Jeg hadde ingen problemer med å bekrefte alderen min med den nye Sol-appen fra Brun og blid. Sol-appen er enkel å bruke. Jeg elsker den, sier snart 80 år gamle Gila Engevik.


Hun betrakter ikke seg selv som særlig teknologisk moderne, men synes at det var enkelt å laste ned Brun og blid Sol-app. Engevik lastet faktisk ned appen like etter at den ble lansert i fjor. Derfor er hun å regne som en erfaren bruker av Brun og blid Sol-app. Og hun synes det er rett og rimelig at selv snart 80 år gamle kvinner må bekrefte alderen før de kan sole seg. Engevik bor i Sandefjord og gjester Brun og blid regelmessig.

Sprek dame
– Jeg soler meg noen ganger annenhver uke, andre ganger hver uke, alt ettersom, sier hun.
Den snart 80 år gamle kvinnen holder seg sprek ved å gå turer i skog og mark, og er aktiv i Landsforeningen for hjerte-og lungesyke (LHL). Hun synes det er forfriskende å få seg litt sol og har naturligvis fått med seg at solarium også gir D-vitamin.  Hun savner ikke det gamle Solpasset fra Brun og blid.

Hadde valgt Sol-appen
– Overhodet ikke, og kunne jeg velge hadde jeg likevel valgt sol-appen fra Brun og blid. Nå har jeg alt på mobiltelefonen og slipper å huske på kort og småpenger. Og Sol-appen er så enkel å bruke,  sier hun entusiastisk.
Bergenseren Turid Alice Sørebø bruker solsenteret i Helleveien og debuterte med Sol-appen sist søndag. Hun synes at det gikk veldig greit.

Over all forventning
– Sønnen min hjalp meg litt med nedlastingen. Og da jeg forsøkte appen på solsenteret gikk det over all forventning, det fungerte som det skulle, smiler hun. Også Sørebø fyller snart 80 år.
– Jeg synes det er fint at det er samme system på alle solsentre. Det gjør det enklere. Jeg tror jeg blir ganske raskt vant til å bruke sol-appen, sier hun.

Du kan laste ned Brun og blid Sol-app på AppStore   eller GooglePlay

Related posts