Nyheter

Karine (22) går for seier

av

Brasilianske jenter er verdenskjent for sin skjønnhet. Eksotiske Karine (22) kom til Norge som 3-åring, etter å ha blitt født i England av brasilianske foreldre. Nå er hun klar til å kjempe om førsteplassen i Brun og blids modellkonkurranse.
– Jeg går for seier, sier hun.

Navn: Karine Dreys
Alder: 22
Høyde: 167 cm
Vekt: 52 kg
Bosted: Oslo
Sivil status: Hemmelig
Aktuell: Månedsvinner i desember 2016

Følgere i sosiale medier
Instagram: 41,3 k
Facebook: 2655

Hva får Brun og blid med deg som frontfigur?
– En autentisk og unik jente som er nysgjerrig på livet og som vil spre gode følelser og ideer. Jeg ønsker å være en sunn, lykkelig inspirasjon. Lykke kommer fra innsiden, men å få sol på seg er en stor del av det, faktisk. Man skal ikke undervurdere effekten av vitamin D.

Gjør du spesielle forberedelser til finalen?
– Jeg trener jevnlig, spiser masse næringsrik mat og tar solarium. Den andre delen av forberedelsen er den mentale delen. Den er minst like viktig.

Hvordan reagerte du da finaleplass var sikret?
– Jeg ble veldig, veldig glad. Jeg er så takknemlig for alle stemmer, både da jeg ble månedsvinner og nå – da jeg ble finalist. Jeg setter så stor pris på det.

Har du med deg en heiagjeng?
– Ja, det har jeg. Jeg satser på at de sprer masse glede og god energi.

Har du vært i Bergen før?
– Ja. Det er en fantastisk fin by og jeg har aldri opplevd regn der. Det har vært fantastisk vær og sol hver gang. Jeg gleder meg.

Har du vært modell før?
Ja. Jeg kan posere og jeg elsker å være på oppdrag og foran kameraet. Jeg har fått flere forespørsler, men jeg vil satse mer seriøst nå. Jeg skal gi alt for å få fantastiske og unike bilder som Brun og blid kan være stolt av.

Hvordan ser du på de andre finalistene?
De er i samme situasjon som meg, så vi har nok flere av de samme tankene og følelsene frem til- og i finalen. Men jeg må si at jeg er litt overrasket over at det ikke er noen gutter i finalen i år. Det er mange flotte jenter. Men jeg går for å vinne!

Hva skal du bruke premiepengene på?
Jeg vil bruke de på noe fornuftig. Det vil gå til noe positivt for fremtiden min.

11988721_10153561147181221_2617093307125268057_n