Nyheter

Karine tror hun kan vinne finalen

av

Karine Dreys Pagni (22) tror hun kan vinne Brun og blid Modell 2017.


Som månedsvinner for desember er 22-åringen sikret en semifinaleplass.

Hun har brasilianske foreldre, ble født i England og kom til Norge som 3-åring. Son-jenta er stolt over sine brasilianske røtter og tror at hun kan dra fordeler av sitt eksotiske utseende.
– Brasilianske kvinner er kjent for å ha former og for å være trygg i egen kropp. Det er egenskaper jeg tror jeg kan dra nytte av i modellkarrieren min. Jeg tror det er sunt å fronte at man ikke trenger å være radmager for å ha suksess, sier hun.

LES OGSÅ: Herlig å vinne!

Populær på Instagram 
Gjennom flere år har hun brukt instagram til å promotere seg som modell. Nå har hun 43 000 følgere.

Hvordan har du fått så mange følgere?
– Jeg har jobbet med dette i mange år. Jeg var tidlig ute og startet med Instagram før folk flest visste hva det var. Jeg er opptatt av å legge ut bilder med kvalitet og jeg bruker mye tid på både lys, setting og redigering. Man kan ikke slurve med 43 000 følgere, smiler Pagni.

image8

Klar til arbeid
Det skorter ikke på verken ambisjonene eller selvtilliten for 22-åringen som nå bor i Oslo. Hun tror at hun har gode muligheter  til å gå av med seieren i finalen.
– Jeg tror absolutt at jeg kan vinne. Jeg har masse erfaring som modell og jeg vet hva som kreves av arbeid. Den innsatsen er jeg klar til å legge ned, stråler Karine.
Hun tror at hun kan gjøre det bra som Brun og blids frontfigur.
– Jeg har masse erfaring, jeg har arbeidsvilje og jeg har drivkraft. Dessuten skader det ikke å ha et utseende som får deg til å tenke på sol, sier hun spøkefullt.

Hvordan ser drømmemannen ut? 
– Drømmemannen? Hvem er han?

Hvor mange barn kommer du til å få?
– Det blir en stund til, men det blir en stor familie.

Sivilstatus i dag?
– Ingen kommentar

Hva vil du bruke premiepengene på om du vinner?
– Noe som bidrar positivt i verden. Men jeg skal verken kaste pengene vekk, eller gi de vekk. Jeg må tenke litt over hvordan jeg kan få brukt de på best mulig måte for både meg selv og andre. Men en tur til Brasil blir det nok, sier Karine, som elsker å danse samba.