Nyheter

Nå kan du laste ned appen «Brun og blid Solpass»

av

Nå han du laste ned «Brun og blid Solpass» fra Appstore og Google Play.

Etterhvert vil appen erstatte det tradisjonelle solpasset og all kontantbruk ved over 130 solstudioer landet rundt.
Her laster du ned fra AppStore (iPhone)
Her laster du ned fra Google Play (andre mobiler)


Alltid tilgjengelig
– Alle har mobiltelefon, og med Brun og blid Solpass på mobilen har man solpasset alltid tilgjengelig. Moderne teknologi gjør dessuten kontanter overflødig, og det å skaffe seg kontanter kan jo være krevende nok i dagens kortsamfunn, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen i Brun og blid. Det vil komme informasjon om når det enkelte solsenter blir kontantfri sone.

QR-kode
– Når kundene besøker sitt solstudio og har aktivert den nye appen er det bare å scanne en QR-kode som er plassert på utsiden av solrommet og velge hvor lang solingstiden skal være. QR-koden er unik for hvert solrom og betalingen skjer via appen, fortsetter Frantzen. Brun og blid er overbevist om at kundene håndterer den nye betalingsmåten.

Portvakt
– De aller fleste har lastet ned apper og vet hvordan disse brukes. Jeg er helt sikker på at alle som besøker oss kan bruke appen. Dette er enkel og sikker teknologi, og vi kan omsider si farvel til kontanter som har vært en ambisjon lenge, sier Frantzen. 

Når brukerne har lastet ned appen og lagt til betalingsopplysninger må brukeren engangsbekrefte med BankID. Man slipper altså å bruke BankID etter at den første registreringen er gjennomført. 
– Brun og blid Solpass blir dermed også en teknologisk portvakt for å håndheve aldersgrensen på 18 år. Dersom brukeren ikke er 18 år vil appen avvise brukeren,  sier Brun og blid-sjefen.