Nyheter

Bloggeren som vil bli solmodell

av

Stian Skrødal Bjørnes lever av sine 430 000 følgere på Instagram. Den skjeggete 37-åringen er kandidat til å vinne rollen som frontfigur for Brun og blid over hele landet.


37-åringen er en kjent blogger med base  i Trondheim. Han omtaler seg selv som en influencer.

Påvirke
Stadig flere bloggere benytter begrepet influencer, og det er kanskje ikke så rart – blogging handler om å påvirke deg eller meg. 37-åringen synes det var moro å vinne månedskonkurransen av Brun og blid Modell i november. Dermed er han sikret semifinalebillett.

LES OGSÅ: Her kan du melde deg på modellkonkurransen

Kjempegøy
– Det var kjempegøy å vinne, trodde aldri jeg skulle vinne mot alle du unge og flotte menneskene. Her kommer jeg, liksom, en stusselig trønder langt oppi 30-åra. Jeg ble sjokkert, men også veldig fornøyd med resultatet. Jeg må takke alle mine følgere som stemte meg frem, uten dem hdde det ikke vært mulig, smiler bloggeren fornøyd.

Det var kjæresten Vibeke som pushet 37-åringen til å melde seg på konkurransen.
– Jeg tenkte at det var verdt å gi det er forsøk, men jeg hadde ikke helt troen.

Hva får Brun og blid med deg som frontfigur om du vinner til slutt?
– Vanskelig spørsmål, da jeg ikke hadde troen i utgangspunktet. Brun og blid får en mann som er engasjert, og som ønsker å løse rollen som frontfigur på best mulig måte, svarer han, og fortsetter:
– Jeg setter pris på gode menneskelige verdier, og selvfølgelig nøttebrun hud og et godt smil. Jeg har også lyst til å vise at vi mannfolk opp i alderen kan engasjere oss og ta vare på oss selv, og at det aldri er for sent.

Siden modellkonkurransen startet i 2010, har to menn vunnet. En mann med skjegg har imidlertid aldri vunnet og 37-åringen kan i så fall bli den første.

LES OGSÅ: Her finner du ditt nærmeste solsenter

 

Related posts