Nyheter

Stine leder modellkåring

av

Katie Susann Tokle (23) nådde ikke opp i desember, men nå ser det lyst ut for Stine Tokle (19) i stedet.
http:www.andalsnes-avis.no/nyheter/article415030.ece

Katie Susann Tokle lå godt an i konkurransen om å bli «miss desember» i Brun og Blids konkurranse om å bli årets Brun og Blid-modell.

Men hun nådde ikke helt opp. Det betyr at hun ikke gikk direkte videre til finale, men hun har fortsatt muligheter til å nå denne om hun blir blant de 20 tidligere deltakerne som velges ut av en jury. Da skal publikum stemme fram fem av disse på nytt. Hun har også mulighet til å nå finalen blant de sju som velges av en jury alene.

Klar ledelse

Men – om vi skal være litt melodramatiske – så kan Isfjorden og Raumas ære fortsatt være reddet.

For nå er januar måned godt i gang. Det betyr at en ny månedsvinner (og semifinalist) skal kåres. Og her leder Stine Marita Tokle fra Isfjorden klart. Allerede pr. 11. januar har hun fått 918 stemmer – over 300 stemmer flere enn neste konkurrent.

Kjeder seg

Om utviklinga er representativ kan hun bli å se blant de 20 i semifinale 1. juni, og blant de 10 i finalen i Kristiansand 30. juni. Der vil hun i så fall kjempe om en førstepremie på minst 200.000 kroner, samt en aldri så liten kickstart på en eventuell modellkarriere.

– Ja, det hadde vært artig, innrømmer Tokle.

Hun har fullført treåring allmennutdanning ved Rauma videregående skole og unner seg nå et friår.

– Jeg er veldig usikker på hva jeg skal bli, men jeg må prøve å få meg en jobb nå, for det begynner å bli litt kjedelig å ikke gjøre noe, sier Tokle.