Vil du bli franchisetaker?

Brun og blid har årlig ca 6 millioner besøkende og ca 168mill i omsetning på kjedens 105 solsentre. Vi sysselsetter ca 150 personer. Franchisekonseptet til Brun og blid setter høye krav til hygiene, kvalitet og langsiktighet. Brun og blid tilbyr et solid støtteapparat innen drift og markedsføring.

Hvorfor Brun og blid?

Brun og blid er en av landets sterkeste merkevarer. Som franchisetaker blir man en del av merkevaren, men også medlem av et nettverk bestående av franchisetakere over hele landet.

Som franchisegiver er vår viktigste oppgave å gjøre franchisetakerne gode. Vi har ikke noe høyere ønske enn å ha rike og lykkelige franchisetakere som våre samarbeidspartnere.

Hvert år gjennomfører Brun og blid samlinger hvor den enkelte også har mulighet til å påvirke retningen videre. Det er også et kvalitetstegn at de fleste franchisetakerne har vært med i en årrekke, noe som gir forutsigbarhet i utviklingen av kjeden.

Franchising innebærer et nært samarbeid mellom to selvstendige virksomheter, franchisegiver og franchisetaker. Franchisegiveren har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren står for driften av virksomheten og bidrar med personlig initiativ, skaperlyst og kunnskap om lokale forhold. Franchise er frihet satt i system – det er effektivt og krever liten administrasjon.

Som driftsform balanserer det mellom frihet og systemdrift. På den ene side er franchisetakeren en selvstendig næringsdrivende. På den annen side må han eller hun etterleve konseptet og filosofien som franchisegiver leverer. Franchisegivers viktigste oppgave å gjøre franchisetakerne gode. Det stilles store krav til ansvarlighet på begge sider. Riktig gjort er det ingen andre systemer som genererer så gode resultater i forhold til investert kapital og risiko.

Franchise er et eget fag ved Handelshøyskolen BI med 7,5 studiepoeng.

Veien til å bli en franchisetaker i Brun og blid er ukomplisert, men krever en del kapital. Konseptet er markedsledende og posisjonen utvikles gjennom kvalitetssikring i alle ledd. Solsentrene har en forholdsvis høy pris, men driftsmarginene er svært gode da det er stor grad av automatisering. Når du har funnet et senter som er av interesse, kan du sende en e-post til sol@brunogblid.no, så blir du veiledet videre i prosessen.

Intranet for våre franchisetakere

Er du allerede franchisetaker i Brun og blid? Logg deg inn på vårt intranett her.

Solariemodeller

På denne listen finner du en oversikt over alle solariemodeller som er registrert hos Strålevernet.  https://ems.nrpa.no/solarieliste/ 

Nye lokasjoner

Detter er lokasjonene vi er interessert i å åpne nye solsentre og søker nye franchisetakere her:

Innlandet: Hamar, Gjøvik

Nordland: Mo i Rana, Narvik, Sortland

Troms og Finnmark – Finnmark: Alta, Kirkenes, Troms: Langnes (Tromsø)

Trøndelag: Namsos

Vestland : Voss

Viken: Halden, Akershus/Sandvika

 

Ledige Franchise-lokaler

Innlandet
Gran
Brun og blid Gran
Storgaten 24
2750 Gran
Mer informasjon

Møre og Romsdal
Futura
Brun og blid Futura
Industriveien 17
6517 Kristiansund N
Mer informasjon

Oslo
Bøler
Brun og blid Bøler
Bølerlia 2
0691 Oslo
Mer informasjon

Vinderen
Brun og blid Vinderen
Holmenveien 5 A
0374 Oslo
Mer informasjon

Trøndelag
Orkanger
Brun og blid Orkanger
Orkdalsveien 45
7300 Orkanger
Mer informasjon

Vestland
Leirvik
Brun og blid Leirvik
Hamnegata 11
5411 Stord
Mer informasjon

Viken
Borgenhaugen
Brun og blid Borgenhaugen
Snekkerstubakken 26
1738 Borgenhaugen
Mer informasjon

Gol
Brun og blid Gol
Sentrumsvegen 59
3550 Gol
Mer informasjon

Langhus
Brun og blid Langhus
Langhussenteret 7
1405 Langhus
Mer informasjon