120 000 har lastet ned Brun og blid sin sol-app

February 14, 2017 | Av: Brun og blid

120 000 nordmenn har lastet ned Brun og blid sin sol-app SolPass, som også inneholder en aldersvertefisering som godkjenner om solistene oppfyller Brun og blid sin aldersgrense på 18-år.

Brun og blid - 70 000 har lastet ned Solpass på mobilen

Fra 1. januar i år må alle besøkende verifisere sin egen alder. Dette gjøres enkelt med Brun og blid sin egen sol-app – SolPass.

Last ned SolPass for iOS
Last ned SolPass for Android

Populær og brukervennlig sol-app

Brun og blid med 130 solsentre i Norge har utviklet en egen Sol-app der kundene må bekrefte sin identitet og alder via BankID. Aldersbekreftelsen skjer i det brukerne registrerer seg første gang.  Til nå har drøyt 120 000 nordmenn tatt i bruk appen.

80-åringer

Thorbjørn Frantzen, admininistrerende direktør i Brun og blid, er fornøyd med at så mange har lastet ned applikasjonen.

– Alderskontrollen blir bedre og kundene kan nå bare bruke sol-appen eller betalingskort. Det har ført til at samtlige sentre er blitt kontantfrie. Vi har vært ganske aktive for å få folk til å laste ned vår sol-app, og vi er tilfredse med antallet nedlastninger så langt. Vi har kunder på over 80 år som nå bruker sol-appen og det viser at stadig flere tar i bruk ny teknologi, også blant de eldre som besøker våre mange solstudio, sier Brun og blid-sjefen.

Det er Statens Strålevern som har innført applikasjon med bekreftende BankID som et alderskontrollerende tiltak ved alle norske solsenter.