408 innbyggere per solseng

March 12, 2018 | Av: Brun og blid

Brun og blid har i dag åpnet nytt solsenter i tettstedet Vanse i Farsund. Tettstedet har 2 040 innbyggere, noe fører til at det i Vanse er 408 personer per solseng.

Brun og blid - Brun og blid har i dag åpnet nytt solsenter i tettstedet Vanse i Farsund. Tettstedet har 2 040 innbyggere, noe fører til at det i Vanse er 408 personer per solseng

Vanse ligger sju kilometer fra sentrum i Farsund. Solsenteret som Brun og blid etablerer i tettstedet er forholdsvis lite, med hensikten å gi innbyggerne i Vanse et tilbud om solarium hele året.

Sørlandssommer i nord

Myten om den solrike sørlandssommeren lever i beste velgående, men det mangler likevel ikke på vind og nedbør i denne delen av landet – heller ikke i den lyseste perioden av året.

Brun og blid har igjen trappet opp satsingen på tettsteder. Da 18-årsgrensen ble innført og det ble varslet at våre og andre solsenter måtte ha fysisk betjening, avviklet Brun og blid et stort antall mindre solstudio rundt om i landet, også i nord.

Løsningen heter SolPass

Nå er denne knuten løst blant annet ved at brukerne i dag må bekrefte sin alder med BankID og at det heller ikke er mulig å bruke kontanter på solsenter. De aller fleste brukerne har derfor lastet ned Brun og blid sin SolPass, som du får både til iOS og Android.

Solpasset er den enkleste veien til en behagelig soltime og kan dessuten brukes til å kjøpe tilbehør som kremer og briller på automatene i ditt foretrukne solstudio.

Ønsker du et solsenter i nærheten av der du bor, kan du sende oss en epost på sol@brunogblid.no

Last ned SolPass-appen og få 20% ekstra soltid