Alt du trenger å vite om Luxura Jewel

November 6, 2023 | Av: Brun og blid

Er du klar for solingsrevolusjonen som gir 50% energibesparelse og 100% solings effekt?

Dette er takket være banebrytende tekniske innovasjoner og en unik kombinasjon av UV-A og UV-B LED-teknologi.
Luxura Jewel er den nyeste Luxura modellen og utmerker seg i alle aspekter. Ny teknologi og nyskapende utvikling skaper en spektakulær solopplevelse med utmerkede solingsresultater. Laget for å skinne, akkurat som en flott juvel.

Visjonen til Brun og blid-kjeden har alltid vært å gi kundene en god solopplevelse, men med klimaendringene har vår topp prioritet vært smartere energiforbruk. Med Luxura Jewel er vi litt nærmere det målet og jobber fremdeles med flere andre forbedringer på Brun og blid solsentrene.

Suveren temperaturopplevelse med redusert energiforbruk
50 % energisparing,100% solings effekt! Noen ganger kan du få alt! Førsteklasses solingsresultater og sparer energi, takket være de siste innovasjonene lagt til Luxura Jewel. Jewel tilbyr en banebrytende energisparing på opptil 50 % sammenlignet med Vegaz. Nye og innovativ teknologi holder energiforbruket konsekvent lavt, takket være mer effektiv standby-modus, en full-LED ansiktsbruner, våre nyutviklede Premium-lamper, smart oppvarming og kjøling og forbedret ytelse ved slutten av levetiden på lampene.

Temperatur kontroll
Med sitt smarte og lydløse kjølesystem oppnår Jewel en behagelig temperatur på et blunk. Du kan justere temperatur til det ideelle nivået, varme eller kjøling med klimakontroll.

Jewel dekker kroppen din i lys som ingen annen solarium noensinne har gjort
I grafikken nedenfor kan du se dekningen av kroppen mens du soler deg i Luxura Jewel sammenlignet med andre solarier. Jewels teknologi gjør at lys når alle deler av kroppen din for en jevn og vakker brunfarge.

 

Full LED ansiktsbruner
Denne ansiktsbruneren er laget for å skinne! Designet spesielt med store forbedringer i ytelse, med UV-A PowerLED, UV-B PowerLED, røde LED og gult LED-lys. Jewels full LED ansiktsbruner tilbyr kraftige lysdioder på et innovativt spekter som gir høy direkte solingskraft. Ansiktslamper i kombinasjon av UVA, UVB, Rødt lys og Gult lys er formet til en spesiell U-form for å etterligne ansiktets kurver og gir et jevnt bruningsresultat.
Jewels sanne kunstverk er de toriske og fasetterte reflektorkoppene, en smart innovasjon inspirert av den fasetterte overflaten til juveler. Toriske og fasetterte reflektorer bryter lysstråler og sprer dem uendelig, og skaper en jevn spredning av lyset over ansikt, hals og bryst for optimale solingsresultater.

UVA power Leds- tanning booster
UV-A PowerLEDs med toriske reflektorer garanterer høy direkte pigmentering og en umiddelbar synlig,nydelig brunfarge.

UVB power LEDs- vitamin D-bygning
16 UV-B PowerLED-er med fasetterte reflektorer sørger for en nydelig brunfarge og bygger effektivt opp vitamin D.

Revitaliserende gult LED-lys
Forsiktig plasserte LED-spor med 672 gule mikro-LED gi deg en full energiboost.

Kollagenforsterkende røde lysdioder
68 røde lysdioder med toriske reflektorer gir næring til huden og stimulerer produksjon av kollagen og elastin. Det tilbyr en beroligende følelse som etterlater huden myk, smidig og intenst solbrun.

Fordeler med gult lys:
– Gir deg vitalitet, etter hver økt vil du føle deg forynget
– Stimulerer de røde blodcellene
– Motvirker synlig aldring, mørke flekker, hevelser og rødhet

BOS Tanning Booster
Jewel tilbyr enestående rask soling, takket være sin BOS Tanning Boosters: unike boosters med høy direkte pigmenteringsverdi, jevnt fordelt over kalesjen og sengen. Hver seng er utstyrt med 10 BOS Tanning boosters, som hver består av 25 UV-A PowerLEDs og 25 røde lysdioder med toriske reflektorer.

Toppmoderne lamper
En ny type premium lampe fungerer perfekt synkronisert med BOS Tanning boosters. Sammen oppnår de mest effektiv og optimal kombinasjon av UV-A og UV-B innenfor det tillatte regelverket. En individuelt tilpasset kombinasjon av fosforblanding gir de fantastiske dypblå lampene deres overlegne solingskraft, og resulterer i en umiddelbar synlig nydelig brunfarge.


Full LED skulderbruner
Perfekt soling av de delene av kroppen som er notorisk vanskelig å nå,som nakke og skuldre, er nå innen rekkevidde! Skulder-halsbruner benk :10 UV-A PowerLED og 5 røde LED med toriske reflektorer,og en unikt formet reflektor garanterer det perfekte bruningsresuktat.

Trådløs lading
Det er også en ny trådløs ladestasjon for enhetene dine, slik at ikke bare du, men også mobilen din kan bli full av energi.