Alt du trenger å vite om Luxura Vegaz

December 13, 2018 | Av: Brun og blid

Brun og blid presenterer den nye solsengen Luxura Vegaz, som omtrent daglig blir installert på Brun og blid sentre rundt om i landet. Lurer du på hva som er så spesielt med denne solsengen og hva de nye funksjonene er som de andre solsengene i Brun og blid ikke har? Les informasjonen nedenfor og finn ut hvorfor Luxura Vegaz er en ny opplevelse innen solarium.

Vegaz er fantastisk, både i design og dimensjoner! Hver eneste detalj av denne Premium solsengen er nøye vurdert og laget for å oppnå best mulig resultat av solbehandlingen. Med moderne design, og med komfort og kvalitet i fokus, vil dette gi deg en ny opplevelse innen solarium.

Innovativ lysteknologi, eksklusivt utseende, oppsiktsvekkende kvalitet. Med ny teknisk utvikling er vi stolte av å introdusere denne imponerende effektive solsengen. Teknisk utvikling resulterte i en fantastisk energieffektivitet (ja, vi er interessert i å bruke effektiv energi, derfor under utviklingen av dette solariumet var det ett viktig punkt å få frem til produsentene). Smarte innovasjoner gjør at denne solsengen har nye, godt verdsatte funksjoner som for eksempel klimakontroll og IP-kontroll 2.

Det perfekt balanserte spekteret av effekter av UV- og rødt lys, for en jevn hud og en vakker brunfarge. Det røde lyset øker UV-kompatibiliteten og dermed også den velværefølelsen mens du soler deg. Den balanserte fordelingen forbedrer direkte pigmentering med opptil 50%. VEGAZ tar solingsopplevelsen til et nytt nivå. Maksimal størrelse, maksimal effekt.

Betraktelig forbedret direkte pigmentering
Jevnere bruningsprosess, langvarig, vakker brunfarge, økt UV-kompatibilitet, beskytter cellene mot frie radikaler, aktivering av oksygenforsyning til huden, stimulering av hudens metabolisme, glatt og forfriskende hud og høy velværefølelse.

NYHET!
I tillegg til alle nevnte effekter, har også VEGAZ forbedret design, med skulderelementer for soling direkte på skulderpartiet. Du er derfor garantert en jevn og fin brunfarge over hele kroppen!

Sammenliknet med eldre versjoner av Luxura solsenger har Vegaz to nye funksjoner:
· Skulderelementer (eksisterer ikke i noen tidligere solsenger i Brun og blid studioer)
· Rød og blå lyskombinasjon (blått lys for tanningseffekt, rødt lys for kollagenproduksjon i huden).

Hva er rødt lys?
Prosessen med hudregenerering er en av kroppens egene funksjoner. Rødt lys utnytter effekten av rent kollagen lys, som har en revitaliserende, stimulerende effekt. Dette spesielle lyset gir ekstra stimulerende til de restorative mekanismene i huden, noe som resulterer i trinnvis, forsiktig og sikker foryngelse av huden. Produksjonen av kollagen og elastin stimuleres, proteinlagene suppleres og hudes fiberstruktur fornyes. Den forbedrede støtten og elastisiteten dette gir gjenskaper fastheten i huden din. Rødt lys utnytter synlig lys i bølgelengden på 600 til 760 nanometer. Dette lyset trenger inn i huden til en dybde på 10 millimeter, noe som gjør det mulig å oppnå følgene effekter:

• Stimulerer elastin og kollagenproduskjon i huden.
• Linjer og rynker i huden falmer.
• Huden forbedres: huden blir mindre fet og føles mykere og glattere.
• Huden får et mer ensartet utseende: leverflekker falmer og hudfargen din forbedrer seg.
• Reduserer mild til moderat akne.
• Cellereparasjon stimuleres, så skadet hud heler raskere.