Nyheter

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

av

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.

– Veldig artig å vinne. Jeg har ikke deltatt i missekåringer tidligere og har heller ikke noe erfaring som modell, derfor ble jeg litt overrasket, sier Anna. Et stort antall norske kvinner har meldt seg på konkuransen, og hver måned presenteres bare 20 utvalgte kvinner som folk kan stemme på. Vinneren er dermed kvalifisert for semifinale i juni neste år. Randaberg-jenten ledet stort gjennom hele oktober og virket uslåelig.

Språkmektig
Anna Mroz er født i Stavanger og har polske foreldre. Hun er singel, er student i språk og interkulturell kommunikasjon og lidenskapelig opptatt av andre språk og kulturer, mens musikk, matlaging og reiser er sterke fritidsinteresser. Akkurat nå lærer hun seg tyrkisk og fransk, og snakker ra før norsk, engelsk, polsk og spansk.

– Jeg blir jo inspirert til kanskje prøve meg som modell selv om jeg ikke skulle gå til topps ved å bli den neste Miss Brun og blid-modellen. Selvtilliten har fått seg et skikkelig løft gjennom konkurransen og det skal jeg bruke positivt, sier hun. Dagens Miss Brun og blid-modell, Beate Tislavoll Haga,  kommer fra Stord og vant i fjor sommer konkurransen om å være årets modell.

Erstatter kanskje kjendiser
Tidligere har kjendiser som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen, Charlotte Thorstvedt og Kristian Kjelling frontet landets største solkjede.
– Det er ingen tvil om at det å bli eksponert som hovedmodell for Brun og blid er stort, sier Anna Mroz.

Brun og blid har 135 solsentre i Norge og vinneren av konkurransen får 200 000 kroner i tillegg til å fronte store og nasjonale reklamekampanjer for kjeden. Alle norske kvinner kan delta. Påmelding skjer på missbrunogblid.no