Bjørn Lorentz (81) bruker Sol-app

April 27, 2018 | Av: Brun og blid

Bjørn Lorentz Erlandsen liker å være litt solbrun hele året. Han trives med Brun og blid sin sol-app og hadde ingen problemer med å bekrefte at han ikke er 18 år, men 81 år.

Erlandsen er en aktiv pensjonist. Cirka åtte ganger i måneden besøker han Brun og blid, og enda oftere Bergen Golfsenter der han dyrker lidenskapen på vinterstid.

Brun og blid - Bjørn Lorentz (81) bruker Sol-app

Kan ikke stole på været

– Jeg tar sol på Brun og blid på denne tiden av året og spiller også golf innendørs. Men det er ikke slik at vi kan stole på været i Bergen selv når det er vår eller sommer, og da er det greit å ha alternativer gjennom hele året, smiler han.

81-åringen viser frem Sol-appen på sin mobiltelefon og forklarer at han er veldig fornøyd og sier at appen virker hver gang. Et tomt mobilbatteri er faktisk den største faren. Erlandsen var tilfreds med det gamle Solpasset, men synes Sol-appen er enda bedre. Fordi det er så enkelt.

Rabatten gjelder i Sol-app

– Jeg regner med at det fortsatt er 20 prosent rabatt med Sol-appen, spør han. Og til dem som eventuelt lurer på det samme, kan Brun og blid berolige med at rabatten er videreført på Sol-appen. Som alle andre har pensjonisten måttet bekrefte at han er 18 år.
– Tallene stemmer, bare i omvendt rekkefølge, humrer han.

Over 400 000 nordmenn har lastet ned Brun og blid Sol-app. Den kan lastes ned på denne siden.