Brun og blid gir bort sol for 25 millioner

October 28, 2017 | Av: Brun og blid

Lørdag og søndag gir Brun og blid bort gratis sol for opptil 25 millioner kroner.

Brun og blid gir bort sol for 25 millioner

Den siste søndagen i oktober skrus klokken tilbake til vintertid. Denne søndagen har i alle år vært feiret og markert som Soldagen med gratis sol til alle på våre solsenter.

Lovpålagt solapp

I år utvides tilbudet om gratis sol også for lørdagen. Nytt av året er også at publikum ikke lenger kan besøke våre solarium og legge seg i en solseng uten å ha den lovpålagte solappen som fungerer blant annet som en aldersverifisering. Ingen under 18 år kan sole seg.

210 000 har bekreftet alderen

210 000 nordmenn har allerede bekreftet alderen sin i solappen, og disse får i i helgen 100 kroner å sole seg for. I tillegg gis det ut 50 000 beskyttelsesbriller og 20 000 solkremer – gratis.

Helsetiltak

Populariteten til Soldagen har vært økende i hele landet fra år til år. Og Norge er en nasjon med en befolkning som lider av mangel på vitamin D, ifølge professor emiritus Johan Moan ved Universitet i Oslo. Sånn sett kan man se på Soldagene som et gratis helsetiltak, for det er ikke rent lite D-vitamin vi gir Kari og Ola Nordmann i løpet av denne helgen.

Som en kuriositet kan det nevnes at det er flere nordmenn i Brun og blid sine solstudio denne helgen enn samlet publikum på alle eliteseriekampene i fotball. Den enorme etterspørselen etter gratis sol er også grunnen til at Brun og blid utvider med én ekstra dag.

For ytterligere informasjon klikk her