Brun og blid modell – april vinner Elise Finnestrand

May 12, 2020 | Av: Brun og blid

Elise Finnestrand oppdaget modellkonkurransen på vår hjemmeside å bestemte seg for å melde seg på. Hun mener en Brun og blid modell bør ha en god utstråling, ha gode verdier og en god holdning slik at personen fremmer Brun og blid på en god måte.

Elise er en aktiv jente som spiser sunn mat og trener jevnlig. Hun har ett stort sosialt nettverk og gode venner rundt seg. Hun er aktiv på sosiale medier og liker å ta bilder. Om hun vinner skal hun bruke pengene på å kjøpe seg leilighet. Hun er en sosial jente som det er er lett å bli kjent med. Hennes venner beskriver henne som sprudlene, morsom, snill og omsorgsfull. Hun er spontan og eventyrlysten og liker å utfordre seg selv. Hun sier hun stiller mot en gruppe pene mennesker med god utstråling i konkurransen og innser at det kommer til å bli hardt. Hun er stolt over å ha kommet så langt og sier de andre deltakerene har fortjent sin plass.

Fremover kommer Elise til å være så aktiv som mulig på sosiale medier slik at andre legger merke til henne og at det forhåpentligvis fører til flere stemmer. Hun leter etter andre muligheter for å fronte seg selv i konkurransen som står i stil med hvordan hun er som person og hva som er viktig for henne.