Brun og blid modell – juli vinner Lilly Sødal

August 31, 2020 | Av: Brun og blid

Lilly fikk vite om konkurransen når hun så forrige månedsvinner promotere seg selv på facebook for stemmer, hun gikk inn for å stemme og for å finne ut hva slags konkurranse hun var med på og meldte seg på selv samme dag. Hun fortalte ingen om påmeldelsen før hun gikk videre og kunne be om stemmer.

Hun syns konkurransen er spennende og gjorde mye forskjellig for å få mest mulig stemmer. Hun var usikker på hvordan folk rundt henne skulle ta det, men hun har fått mange fine meldinger fra venner og kjente. Hun hadde ikke forventet at responsen skulle være så god.

Lilly syns en Brun og blid modell bør være målrettet og dedikert, samt kunne hjelpe med å dytte vekk stigmaet rundt det at modeller må være perfekte. Personen bør også ha ett sunt forhold til solarium, og kunne vise at de er menneskelig.

Lilly jobber hardt for å oppnå det hun ønsker og prøver å vise seg selv frem som person og ikke bare som modell. Hun er naturlig, sosial og liker å hive seg utpå nye ting. Mye av premien dersom hun vinner kommer til å gå til studie, noe vil også bli vurdert donert til veldedighet.

Lilly liker musikk og reising, prøve nye matretter, oppleve nye ting og se hva verden har å by på. Hun syns månedskonkurransen var tøff og skal videre forberede seg så godt hun kan.