Brun og blid modell - juni vinner Stine Strømskag

July 23, 2020 | Av: Brun og blid

Stine Strømskag oppdaget Brun og blid konkurransen på sosiale medier for mange år siden og har siden hatt en drøm om å melde seg på. Hun har helt siden hun var litt fått kommentarer om at hun burde blid modell da hun har den typiske “modellhøyden” og modellkroppen”. Det var dette som fikk henne inn på tanken om å melde seg på en modellkonkurranse.
Foreldrene hennes var støttende å foreslo Brun og blid konkurransen. Siden hun meldte seg på har hun fått mye støtte av folk på sosiale medier og hun hadde aldri forventet så mange fine meldinger og hun har fått mange nye kontakter.
Stine synes en Brun og blid modell bør ha en sunn holdning til mat og trening, se naturlig ut, være blid og omgjengelig. Selv påpeker hun sitt naturlige og unike utseende som sine sterke kvaliteter i konkurransen og synes det er på tide med en modell som har en del tattoveringer.
Om hun vinner går pengene til førerkort, bil og sparing. Stine er en aktiv jente som trenger flere dager i uker, hun er interessert i foto og elsker å være foran kamera. Hun elsker dyr og bruker mye tid på gaming. Hun ble nervøs når hun så alle de pene menneskene hun konkurrerte mot for å komme seg i semifinalen og syntes alle var fine kandidater. Frem mot semifinalen skal hun jobbe masse med sine sosiale medier og øve seg foran kamera.