Brun og blid modell - mai vinner Kristine Kvæken

June 26, 2020 | Av: Brun og blid

Kristine Kvæeken er en blid jente på 30 år. Hun jobber som frisør og vippestylist. Kristine kommer fra en stor gård i Løten og elsker dyr. Hun er oppvokst med kuer, sauer, griser, høner, hester, hunder, katter og kaniner. Hun er ikke redd for dyr eller å drive i fjøs. Kristine Kvæken har drevet mye med hest og konkurrert. Hun har drevet med friidret og driver nå med styrketrening.

Kristine bor på Løten med samboer og 3 hunder. Hun er sosial, elsker å være med venner og oppleve nye ting. Interesser er sminke, mote, dyr og trening.

Kristine har visst om konkurransen lenge, men ikke meldt seg på før nå. Hun har tidligere stilt i bodyfitness og er veldig opptatt av kropp, trening og elsker å sole seg. Som følge av at hun har meldt seg på Brun og blid konkurransen har hun fått en del nye venneforespørsler på facebook fra positive mennesker. Hun fikk også en telefon fra lokalavisen som ønsket å skrive om påmeldelsen hennes.

Kristine syns en Brun og blid modell bør ha en sunn og bra livstill, og en sunn kropp. En blid og positiv person som stiller opp til de modelloppdrag som trengs. Hennes sterkeste kvaliteter i konkurransen er hun er sosial, blid, positiv og har gått på en scene iført bikini før. Hun er ikke sjenert og har en sterk kropp. Hun blir fort brun og får en fin gylden brunfarge. Hun har ikke tenkt så mye på hva hun ville brukt premiepengene på, men det ville nok gått til oppussing og sparing. Det bør være en rettferdig konkurranse så det var dumt at noen jukset, men Kristine ble veldig glad da hun kom videre til semifinalen og syns de andre i konkurransen så veldig bra ut.