Brun og blid modell – oktober vinner Amalie Olufsen

November 12, 2020 | Av: Brun og blid

Amalie Olufsen – vinner av Brun og blid modell oktober 2020.

Amalie har fulgt med på konkurransen lenge og har alltid hatt lyst å delta, hun opplevde stemningen som positiv og setter pris på all støtte og de som stemmer. Hun har fått støttende meldinger fra fremmede og mange som har hjulpet henne å dele link for å stemme.

Hun mener en Brun og blid modell bør ha gode verdier og være ett sunt forbilde for de yngre. Amalie er en forkjemper for at skal kunne være seg selv. Hun har allerede litt erfaring som modell og stilen bryter litt med janteloven, hun er ikke redd for å stå opp for seg selv. Hun har vært kunde hos Brun og blid i mange år og fulgt konkurransen så hun vet hva som kreves. Hun er veldig fokusert når det kommer til å få frem de positive sidene ved ting hun har troen på og reklamerer aldri for noe hun ikke kan stå inne for.

Dersom hun vinner skal pengene brukes til å videreutvikle karrieren og satse på drømmen. Amalie liker å jobbe mot å oppnå drømmen sin, bruke tid på å være med familie og venner samtidig som hun liker å trene og opprettholde en sunn livsstil. Hun sier det har vært en interessant konkurranse med mange bytter på toppen av listen, det var spennende til siste slutt og hun er takknemlig for alle som har stemt henne frem til seieren denne måneden.

Nærmere starten på semifinalen skal Amalie Olufsen oppmuntre folk til å stemme på henne gjennom hennes sosiale plattformer for å øke sjansen for å vinne, og samtidig øke eksponeringen for Brun og blid.