Cecilia elsker konkurranse: – Kan få til alt jeg ønsker

May 22, 2017 | Av: Brun og blid

Cecilia beskriver seg selv som en blid og utadvendt jente med stor personlighet. Hennes største drøm er å jobbe som modell, noe hun håper å kunne gjøre i sterk konkurranse med de andre deltakerne i Brun og blid Modell 2017.

Og den drømmen følger hun. Vanskelige hendelser i livet hennes har ført til styrket selvtillit.
– Jeg lar aldri noen fortelle meg at jeg ikke kan, jeg vet at jeg kan få til alt jeg ønsker, så lenge jeg jobber hardt, sier hun.

Navn: Cecilia Skaret
Alder: 21 år
Høyde: 169 cm
Vekt: 54 kg
Bosted: Drammen
Sivil status: Forhold
Aktuell: Utfordrer som gikk videre fra Ekstrasjansen.

Følgere i sosiale medier
Instagram: 14,8 k
Facebook: 2 000

Elsker å være foran kamera

Hva får Brun og blid med deg som frontfigur?
– De vil få det beste av meg. Jeg har modellerfaring og jeg vet veldig godt hva jeg går til. Jeg forstår verdien av å være samarbeidsvillig og profesjonell. Dessuten er jeg veldig fotogen og jeg elsker å stå både foran og bak kameraet. Jeg tror det er en fordel at jeg har interesse for fotografering, fordi jeg forstår hvordan de beste bildene tas med tanke på vinkler, lyssetting og posering. I tillegg så er jeg så heldig at jeg har ganske mange følgere på sosiale medier. Jeg ville selvsagt gjort en fantastisk innsats for å fronte Brun og blid.

Gjør du spesielle forberedelser til finalen?
– Det første jeg tenkte var at nå må jeg begynne å trene. Brunfargen skal også jobbes med, slik at jeg er på mitt beste på finaledagen.

Hvordan ser du på de andre finalistene?
– Alle er nydelige på hver sin måte. Jeg tenker at dette kommer til å bli en tøff konkurranse.

Hvordan reagerte du da finaleplass var sikret?
– Jeg ble overlykkelig. Jeg skalv til og med. Jeg satt og fulgte med på stemmene nesten hele dagen, og kunne ikke tro at jeg faktisk var videre, da det ble klart. Dette er det beste som har hendt meg på evigheter.

Hvordan planlegger du finalen?
– Finalen kommer til å bli utrolig spennende.  Jeg tar det litt som det kommer egentlig. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de andre finalistene. Og så vil jeg gjøre mitt aller beste for å gi et godt inntrykk av meg selv.

Brand ambassadør på sosiale medier

Har du med deg en heiagjeng?
– Tja, tror jeg skal ha med meg en god venninne.

Har du vært i Bergen før?
– Ja, jeg har vært i Bergen en gang tidligere, sammen med familien. Jeg håper virkelig at det ikke pøser ned denne gangen også.

Har du vært modell før?
– Ja, mitt første modelloppdrag fikk jeg da jeg var rundt 16 år gammel. I dag er jeg modell for flere forskjellige merker. Jeg jobber som brand ambassadør på sosiale medier. Mitt største ønske er å bli modell for større kjeder. Det hadde virkelig vært en barndomsdrøm som kom i oppfyllelse dersom jeg kunne jobbe fulltid som modell. I så måte hadde det å jobbe som frontfigur for Brun og blid vært en fantastisk mulighet for meg.

Frykter du de andre finalistene?
– Selvfølgelig er det alltid en liten frykt for at de andre kan være bedre enn meg, det er jo en gjeng med flotte jenter. Men jeg føler meg ganske selvsikker.

Hva vil du bruke premiepengene på dersom du vinner?
– Da skal jeg bruke pengene på å flytte til Oslo. Jeg vil studere og ta lappen. En del av pengene ville jeg spart. Det hadde vært helt uvirkelig å vinne.