Eva (38) til finalen: – Alder er bare et tall

April 1, 2017 | Av: Brun og blid

Årets eldste og kanskje mest erfarne semi-finalist i Brun og blid sin modellkonkurranse er Eva Worren Chambers. 38-åringen, som bor i Dubai, ser bare fordeler ved alderen sin.

Brun og blid - Eva (38) til finalen: – Alder er bare et tall

Eva Worren Chambers (38) er månedsvinner for mars i Brun og blid sin modellkonkurranse. 38-åringen er den eldste semi-finalisten i årets konkurranse, men ser bare fordeler ved alderen sin.

– Jeg er erfaren, moden og vet hva jeg går til. Jeg liker å ta vare på meg selv; jeg trener og har en sunn livsstil. Derfor ser jeg ikke noen grunn til at alderen min skal være en ulempe i konkurransen, snarere tvert i mot, sier hun med glimt i øyet.

Tror hun kan vinne Brun og blid sin modellkonkurranse

38-åringen er kjent fra blant annet Robinson-ekspedisjonen, hvor hun kom på andreplass. Hun er også den eneste norske kvinnen som har deltatt i Mrs. International pageant , der hun representerte Norge. I 2015 ble hun valgt til Mrs. North Houston Texas International. Frøken Norge-finalist har hun også vært.

– Du kan trygt si at jeg er et konkurransemenneske. Jeg liker å vinne, hvem gjør ikke det? Men prosessen i seg selv er også spennende. Så lenge jeg er meg selv, er forberedt og ydmyk, så tror jeg at jeg har gode muligheter til å vinne årets konkurranse, sier hun.

Eksotisk bakgrunn

Chambers har en eksotisk bakgrunn. Hun har norsk far og filippinsk mor og er oppvokst på Sunnmøre. Oppveksten i den lille bygden Fiskå utenfor Ulsteinvik har hun bare gode minner av.

– Jeg hadde en flott oppvekst i direkte kontakt med naturen. Fjellturer, fisketurer og nistepakker er en viktig del av min bakgrunn, og det har jeg også tatt med mannen min på når vi er hjemme i Norge, sier hun.

Sa ja etter tre frierier


Hun flyttet fra Ulsteinvik for å jobbe i reiselivsbransjen i Haugesund, tok utdanning og jobbet i bransjen i 11 år. Senere har hun blant annet jobbet i oljebransjen, i advokatfirma og som modell.

– Jeg er også veldig engasjert i veldedighetsarbeid, spesielt når jeg bodde i USA. Jeg var blant annet talsmann for Habitat for Humanity NWH County og jeg er forsatt aktiv medlem i Junior League siden jeg flyttet til Florida i 2007.

I 2005, på en av hennes mange turer utenlands, traff hun sin amerikanske ektemann. Da sa det «pang», og etter to år i avstandsforhold og tre frierier, giftet de seg i 2007.

– Vi møtte hverandre på et cruiseskip i Karibien. Han kom til Norge for å besøke meg to uker etterpå, og siden har det vært oss. Han er min beste venn, smiler hun.

Bor i Dubai

Etter å ha bodd ti år i USA, fikk ektemannen en jobbmulighet i Dubai. Ekteparet sa ja uten å nøle. Det er travle dager, med mye sosialisering og aktiviteter for Sunnmørsjenta.

– Dubai er et fantastisk land. Det er et multikulturelt miljø med mennesker fra hele verden. Jeg stortrives. Men akkurat nå er jeg veldig giret på å komme hjem til Norge i mai, med Brun og blid-finale i juni. Jeg gleder meg enormt mye, sier hun sprudlende.