Brun og blid Modell 2017: – Jeg vet hva jeg går til

June 2, 2017 | Av: Brun og blid

38-år gamle Eva er den eldste og mest erfarne finalisten i Brun og blid sin modellkonkurranse. Hun har vært med i blant annet Robinsonekspedisjonen og Mrs. International. Alderen er ingen hindring for Eva, som nå gjør seg klar til finalen i Brun og blid Modell 2017.

Brun og blid Modell 2017: – Jeg vet hva jeg går til

Navn: Eva Worren Chambers
Alder: Snart 39 år
Høyde: 164 cm
Vekt: 46 kg
Bosted: Dubai, opprinnelig fra Ulsteinvik
Sivil status: Gift. Har snart 10 års bryllupsdag
Aktuell: Månedsvinner for Mars 2017

Følgere i sosiale medier:

Instagram: 10 k
Facebook: 3 757

– Utstråling og energi er det avgjørende.

Hva får Brun og blid med deg som frontfigur?
– Av personlige egenskaper som jeg tror er viktig for en frontfigur,  vil jeg fremheve at jeg er ydmyk, vennlig, sosial, respektfull og energisk. Jeg er stort sett i godt humør og tar utfordringer på strak arm. Jeg elsker å stå foran kamera og jeg vil gi alt for å levere de beste Brun og Blid bildene noensinne. Jeg er moden og erfaren og jeg vet hva jeg går til.Tror du at du vil være et godt forbilde?– Jeg ønsker å være et godt forbilde for kvinner og unge jenter i alle aldre. Vi er alle forskjellige, og man må akseptere seg selv for den man er og man må ha tro på seg selv. Ingen er perfekt, men hvem er vel det? Alle har noe unikt ved seg.
Hvilke tanker gjør du deg om alderen din?

– Alder er bare et tall. Man kan være vakker som 20-åring og man kan være vakker som 60-åring. Utstråling og energi er det avgjørende, spør du meg.

Gjør du spesielle forberedelser til finalen i Brun og blid Modell?
– Jeg liker å ta vare på meg selv. Jeg har et sunt forhold til kosthold og trening. Jeg gjør alt jeg kan for å forberede meg så godt som mulig til denne store dagen. Jeg elsker mote og stil og planlegger allerede antrekkene til finalen.

Takknemlig for alle stemmene

Har du jobbet som modell tidligere?
– Ja, jeg har lang erfaring og jeg jobber fremdeles som freelance modell, også internasjonalt. Jeg var den første norske kvinnen som ble valgt til å representere Norge i den internasjonalen konkurransen Mrs. International i 2015. Jeg var også kåret som Mrs. North Houston Texas International 2015 og jeg kom på andreplass i Robinson Ekspedisjonen i 2003. Der var jeg den eneste kvinnelige finalisten. Jeg har også vært Frøken Norge finalist.

Hvordan reagerte du da finaleplassen var sikret?
– Jeg ble utrolig glad. Det er veldig stas. Ikke minst det at jeg er den eldste deltageren. Det var noen intense og spennende semifinale-dager, må jeg si. Jeg er så takknemlig for alle som stemte på meg, og også for de som tipset meg om denne konkurransen på Facebook og Instagram. Jeg setter stor pris på det.

Har du med deg en heiagjeng i Brun og blid Modell?
– Ja, jeg har med mannen min og en liten heiagjeng med familie og venner.

Frykter du de andre finalistene?
– Selvfølgelig, alle ser flotte og fantastiske ut. Alle er jo vinnerne i mine øyne. Men jeg har troen på meg selv. Så lenge jeg er tro mot meg selv og er vel forberedt, så jeg tror jeg at jeg kan vinne. Jeg syns at det er veldig positivt at Brun og Blid arrangerer en slik konkurranse, der alle som har lyst kan melde seg på.

Hva skal du bruke premiepengene på?
– Jeg blir 40 år neste år. En av de tingene som står på listen før den store dagen, er å gå på den internasjonale private kokkeskolen her i Dubai. Jeg elsker å lage mat, og jeg har et stort ønske om å lære meg ordentlig kokkekunst fra profesjonelle kokker. Jeg vil også gi litt til veldedighetsorganisasjonen hvor jeg har jobbet som frivillig.

Brun og blid Modell 2017: – Jeg vet hva jeg går til