Fjernet silikonpuppene før modellkonkurranse

May 26, 2017 | Av: Brun og blid

Florentina fjernet brystimplantatene før hun meldte seg på Brun og blid sin modellkonkurranse. – Jeg vil formidle et budskap om at selvtillit kommer innenfra, sier hun. Nå har hun endelig nok tro på seg selv til å kunne jobbe profesjonelt som modell.

Brun og blid - Fjernet silikonpuppene før modellkonkurranse

Navn: Florentina Woldseth
Alder: 24
Høyde: 178 cm
Vekt: 61 kg
Bosted: Stabekk
Sivil status: Samboer
Aktuell: Utfordrer som gikk videre fra Ekstrasjansen.

Følgere i sosiale medier:
Instagram: 12,6 k
Facebook: 1 000
Snapchat: 3 500

– Jenter som støtter jenter er det beste jeg vet om

Hva får Brun og blid med deg som frontfigur?
– Brun og blid får en sprudlende jente med høyt energinivå, som har erfaring med å stå både foran og bak kamera. Jeg meldte meg på rett etter at jeg fjernet silikonen i brystene mine fordi jeg ønsker å videreformidle mitt budskap om hvor selvtiliten egentlig kommer fra. Det måtte en lærepenge til for at jeg skulle forstå det selv, og jeg ønsker å rette søkelyset på kroppstrenden som har tatt av i Norge. Jeg er en stå-på jente som jobber døgnet rundt for å oppnå mine drømmer og jeg har troen på at alt som er verdt noe kommer når du jobber hardt for det.

Gjør du spesielle forberedelser til finalen?
– Det blir i hvert fall litt mindre sjokoladespising, he he. Mine forberedelser blir i hovedsak å fortsette å spre glede, fortsette å pushe meg selv, og å sørge for at min vibrasjon alltid ligger høyt. Jeg skriver takknemlighetsbrev hver kveld, og førsteplassen i finalen står høyest på listen.

Hvordan ser du på de andre finalistene?
– Det er beinhard konkurranse. Alle sammen er så utrolig flotte. Jeg tror at alle har noe unikt å by på, så nå er det viktig for meg å skille meg ut og fortsette å støtte hverandre. Jenter som støtter jenter er det beste jeg vet om.

Hvordan reagerte du da finaleplass var sikret?
– Jeg kunne først ikke tro det. Lille meg som ikke kjenner så mange har klart det, tenkte jeg. Det var en helt fantastisk følelse. Det kiler i magen min enda. Jeg er så takknemlig for alle som har troen på meg og som har gitt meg denne sjansen.

Hvordan planlegges en finale i en modellkonkurranse?
– Jeg planlegger å ta jevnlig solarium slik at jeg får den fantastiske gløden.  Jeg er veldig spent på hvordan finaleprogrammet ser ut.

Kontaktet av agenter fra New York

Har du med deg en heiagjeng?
– Ja, helt klart. Jeg har med meg kjæresten min, bestevenninnen min og hunden min.  Min svigemor har allerede holdt av datoen, slik at hun får se meg i finalen. Det er veldig koselig.

Har du vært i Bergen før?
– Ja, men det er mange år siden. Jeg tror jeg var 10 år gammel sist gang da jeg besøkte noen slektninger i Bergen. Jeg gleder meg masse til å komme tilbake.

Har du vært modell før?
– Jeg har blitt kontaktet av agenter i både Norge og New York nettopp fordi jeg er 179 cm høy. Men jeg har takket nei fordi jeg aldri har trodd nok på meg selv. Jeg har fått selvstendige oppdrag gjennom ulike brands tidligere, som blant annet Scotch and Soda. Jeg har alltid drømt om å jobbe som modell, og jeg har innsett at den eneste som stopper meg er meg selv. Nå er jeg klar til å vise at jeg er god nok i Brun og blid sin modellkonkurranse.

Frykter du de andre finalistene?
– Helt klart, men samtidig velger jeg ikke å fokusere på det. Det er høyt nivå i år også, så det er så klart skremmende å kjempe om plassen. Det viktigste er at Brun og blid finner deres perfekte frontfigur.

Hva skal du bruke premiepengene på?
– Først og fremst så skal jeg gi en hyggelig overraskelse til alle mine nærmeste som overrasket meg med å stemme så mye på meg. Deretter skal jeg dele pengepotten med samboeren min, slik at vi kan få satt i gang boligdrømmen vår. Vi kommer også til å sette av noe til å etablere en virksomhet som vi begge drømmer om å starte.