Gila (snart 80) elsker sol-appen

January 31, 2017 | Av: Brun og blid

– Jeg hadde ingen problemer med å bekrefte alderen min med den nye Sol-appen fra Brun og blid. Sol-appen er enkel å bruke. Jeg elsker den, sier snart 80 år gamle Gila Engevik.

Engevik bor i Sandefjord og gjester Brun og blid sine solsenter regelmessig. Hun betrakter ikke seg selv som særlig teknologisk moderne, men synes at det var enkelt å laste ned Brun og blid sin sol-app – SolPass. Engevik lastet faktisk ned appen like etter at den ble lansert i fjor. Derfor er hun å regne som en erfaren bruker. Og hun synes det er rett og rimelig at selv snart 80 år gamle kvinner må bekrefte alderen før de kan sole seg i et solarium.

Sprek dame

– Jeg soler meg noen ganger annenhver uke, andre ganger hver uke, alt ettersom, sier hun.
Den snart 80 år gamle kvinnen holder seg sprek ved å gå turer i skog og mark, og er aktiv i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL). Hun synes det er forfriskende å få seg litt sol og har naturligvis fått med seg at solarium også gir D-vitamin.  Hun savner ikke det gamle Solpasset fra Brun og blid.

Brun og blid - Gila (snart 80) elsker sol-appen

Hadde valgt sol-appen

– Overhodet ikke, og kunne jeg velge, hadde jeg likevel valgt sol-appen fra Brun og blid. Nå har jeg alt på mobiltelefonen og slipper å huske på kort og småpenger. Og sol-appen er så enkel å bruke,  sier hun entusiastisk.

Bergenseren Turid Alice Sørebø bruker Brun og blid sitt solstudio i Helleveien og debuterte med sol-appen sist søndag. Hun synes at det gikk veldig greit.

– Over all forventning

– Sønnen min hjalp meg litt med nedlastingen. Og da jeg forsøkte appen på solsenteret, gikk det over all forventning, smiler Sørebø, som også hun snart fyller 80 år.

– Jeg synes det er fint at det er samme system på alle solstudio. Det gjør det enklere. Jeg tror jeg blir ganske raskt vant til å bruke sol-appen, sier hun.

Du kan laste ned Brun og blid sol-app på AppStore eller GooglePlay