Gravide Christine vil bli frontfigur

February 1, 2017 | Av: Brun og blid

Antonsen er fra den lille øyen Frøya utenfor Trondheim. Akkurat nå er hun arbeidssøkende og håper at hun etterhvert for seg en jobb som involverer dyr eller musikk. I tillegg har hun sin egen blogg.

Brun og blid - Gravide Christine vil bli frontfigur
Gravide Christine Antonsen håper å bli den nye frontfiguren til Brun og blid

 

Var med i 2012

Antonsen meldte seg på konkurransen Brun og blid Modell i 2012. Den gangen var hun  kandidat i en månedskonkurranse, men gikk ikke videre til semifinale. Vinner hun månedskonkurransen nå er hun automatisk kvalifisert for semifinale.

– Det at jeg i det hele tatt ble valgt ut til å være med i en månedskonkurranse nå er en anerkjennelse til den gravide mammakroppen i en tid med mye kroppspress. Det er hard konkurranse om å være med, og jeg er naturligvis veldig glad for at jeg er en av de utvalgte, sier hun.

Sliter med angst

25-åringen er åpen på at hun sliter med angst. Hun er under behandling og angsten har gjort at hun har isolert seg mye det siste året. Frøya-jenten er dessuten veldig bevisst på å bruke tankenes kraft for å bli frisk.
Den gravide 25-åringen har termin 10. juli. Det betyr at hun vil være høygravid om hun blir en av finalistene. Finalen arrangeres i Bergen lørdag 3. juni.
– Det hadde vært artig med en høygravid i finalen. Det har ikke skjedd før, smiler 25-åringen.
Vinneren av Brun og blid Modell blir frontfigur 2017/2018 og får inntil en halv million kroner.

Her finner du bloggen til Christine.

Brun og blid - Gravide Christine vil bli frontfigur