Mammablogger klar for semi

March 2, 2017 | Av: Brun og blid

Mammablogger og 23 år gamle Marita Michelsen fra Strømmen stakk av med seieren i Brun og blids månedskonkurranse.

– Jeg er utrolig glad. Jeg var virkelig nervøs i går kveld og fulgte nøye med på stemmene når det nærmet seg slutten på avstemningen, sier Marita.

Det skilte 160 stemmer mellom førsteplass og andreplass i månedsfinalen. Marita takker familie og venner for innsatsen.
– Vennene og familien min var like ivrige som meg. De delte Facebook innlegget i hytt og pine og det var nok derfor jeg fikk så mange stemmer, sier hun fornøyd.

Moteinteresse

23-åringen kommer opprinnelig fra Kongsvinger, men hun er bosatt i Strømmen. Der jobber hun som daglig leder i klesbutikken Only. Moteinteressen har hun hatt så lenge hun kan huske.

– Jeg har alltid vært opptatt av klær og sminke. Jeg stortrives med å få jobbe med klær. Det gøyeste med jobben min er at jeg kan bruke kreativiteten min til å lage en inspirerende butikk. Det er ikke bare salg – det er også plassering av klær, fargekombinasjon, sette sammen antrekk, lage utstillinger, alt skal klaffe. Jeg er et utpreget sosialt menneske, så jeg synes at det er utrolig gøy med personalansvar. Jeg har supre ansatte, så dagene går som en lek, smiler hun.

Mammablogg

Mange har lest bloggen til Marita, som dokumenterte livet som nybakt mamma og ungdom. Bloggen er lagt til siden, og nå er hun mest aktiv på instagram og har nesten 3000 følgere.

– Jeg var 18 år da jeg ble gravid og bare 19 år da jeg fikk min lille prinsesse. Jeg er veldig glad for at jeg fikk barn tidlig. Jeg har vokst enormt mye på disse årene og setter pris på hvert øyeblikk jeg har med datteren min. Moren min var 20 år da hun fikk meg, og det betyr at datteren min har verdens sprekeste og morsomste mormor, sier hun fornøyd.

Hvorfor meldte du deg på Brun og blids modellkonkurranse?

– Jeg meldte meg på fordi jeg tror jeg kan gjøre en god jobb som frontfigur. Jeg er opptatt av å holde meg i form og er glad i å ta bilder. Dessuten er det et pluss at jeg er så glad i å ta solarium. Jeg føler meg mest fresh når jeg har god brunfarge, og det hjelper enormt mye på humøret mitt når D-vitamin lageret mitt er på topp. Som frontfigur er det en fordel at jeg vet hva jeg snakker om, ler hun.