Månedsvinnere Remy og Kristin - Brun og blid modell 2021

February 20, 2020 | Av: Brun og blid

Les mer om desember og januar vinnerene av Brun og blid modellkonkurransen, deres erfaring, meninger om konkurransen og hvorfor de bør vinne.

Remy Berland – Desember 2019

Remy har visst om konkurransen i mange år, men meldte seg ikke på før i fjor. Fordi han tapte for en annen som hadde vært med tidligere i fjor, måtte han prøve seg en gang til han også. Han syns stemmeprosessen har vært roligere i år enn i fjor, og har fått støttende meldinger helt siden han var med første gang, det er mange som gleder seg på Remy’s vegne. Han mener en Brun og blid modell ikke nødvendigvis må ha en viss type utseende, men særpreg på den måten at det vises gjennom personens oppførsel og væremåte, det må være noe ekstra og trygt. Annerledes er bra. Remy’s sterkeste sider mener han er at han er annerledes ift. andre vinnere. Han har gode holdninger og ønsker å bidra med noe positivt i samfunnet. Forskjellen fra i fjor er at catwalk gåing, ekstra triks, brunfarge og trening står i fokus allerede fra den dag i dag. Hvis han vinner i finalen vil 100 000,- av premien gå til et veldedig formål som hjelper ungdom som sliter med usynlige psykiske lidelser. 15 000,- vil gå til hans tidligere vgs skole som var med på å forme han til den han er i dag. 25 000,- vil gå til hans mor som fortjener alt godt og 10 000,- vil gå til en kveld med alle hans venner og familie som har støttet han og prosjektene hans. Det resterende vil gå til sparing.

Remy sier konkurrentene virker bra, og er veldig glad for å se spreke Kristin på 42 år som virker som ett kjempe forbilde for alle mødre der ute, modelljobber har ingen tall på kilo, cm eller alder. Remy stiller forberedt til semifinalen.

Kristin Martine Sande – Januar 2020

Kristin var innom ett Brun og blid studio da hun så en plakat i lokalet som oppfordrer alle til å melde seg på modell konkurransen, hun tenkte da det var på tide med en “uperfekt” og litt eldre modell som også er mor og meldte seg spontant på. Hun har fått mange meldinger fra ukjente som synes det er flott å se en mer “vanlig” og tøff modell som har meldt seg på, og at hun er veldig flott som hun er. Hun tror det kan ha vært noe feil med stemmingen da det har vært mye lavere i januar enn vanlig. Kristin mener en Brun og blid modell må være ett forbilde, både gode verdier og ha sterk og flott utstråling. Han/hun må selvsagt ha ett pent utseende, men ett naturlig utseende er viktig. Hun mener mange modeller er for tynne og at det er finere med en sterk kropp.

Hun er en alenemamma som alltid jobber hardt for å forbedre seg selv og være ett godt forbilde for barna og folk rundt seg. Hun har en fysisk sterk kropp, fine, lange og sterke ben som hun mener er ett fortrinn. Hun har en utstråling og karisma i utseende. I tillegg er det en fordel at hun ikke har en perfekt kropp i en alder av 43. Hun sier det ikke er like viktig å ha en perfekt kropp når hun er mamma som det var for 20 år siden når hun var modell. Det må vises at man er nydelig og kan være på en plakat selvom man er blitt noen år eldre. Om Kristin vinner vil hun starte en egen bedrift med mentoring og jobbe med mental trening da veldig mange sliter og hun ønsker å være en ressurs i samfunnet. Kristin synes alle mennesker er like fine, men som Brun og blid modell mener hun at hun har det som skal til for vinne, hun satser på å stråle på neste Brun og blid plakat.