Meldte seg på for moro skyld – klar for semifinale

February 1, 2017 | Av: Brun og blid

Pernille fra Meløy meldte seg på Brun og blid sin årlige modellkonkurranse for moro skyld. Det sendte henne til semifinale.

Pernille Frøskeland er månedsvinner for januar i Brun og blids modellkonkurranse. 19-åringen er svært fornøyd med å være en av semifinalistene til årets finale Brun og blid sin modellkonkurranse som går av stabelen 3 juni i Bergen.

– Jeg meldte meg på for moro skyld, men jeg kjenner at konkurranseinstinktet mitt våknet nå. Det er utrolig gøy og jeg gleder meg til en semifinal. Jeg håper å kunne bidra med godt humør og nordnorsk humor og jeg vil gjøre alt jeg kan for å vinne, smiler hun.

Brun og blid - Meldte seg på for moro skyld – klar for semifinale

Hjerte for andre

Pernille er oppvokst i Meløy. I fjor flyttet hun til Nordens Paris; Tromsø for å studere. Der bor hun sammen med kjæresten. Hun beskriver seg som en omsorgsfull person, noe som fikk betydning for studievalget hennes. Hun studerer nemlig ergoterapi ved UIT – Norges Arktiske Universitet.
– Jeg har alltid vært opptatt av hvordan andre har det. Jeg ønsker å bruke utdannelsen min til å hjelpe andre. Jeg tror det vil bli veldig givende å kunne ha et arbeid som jeg vet kommer flere enn meg til gode, sier hun.

Fart og spenning

Meløyjenta er glad i fart og spenning. Hun har en svært aktiv hverdag og bruker mye tid på å holde seg i form. Det kan komme godt med dersom hun vinner finalen.
– Jeg er glad i holde meg aktiv. Jeg lever en sunn livsstil og bruker mye tid på trening, sier hun. Jeg står på snowboard om vinteren og driver med styrketrening gjennom hele året. I tillegg spiller jeg fotball på studentlaget, sier hun.

Hva gjør du for å slappe av da?

– Det er for det meste full fart hos meg, men når jeg slapper av pleier jeg å synge og spille gitar. Jeg blir veldig rolig når jeg driver med musikk. Da jeg var yngre drev jeg mer organisert med musikk, men nå er det mest naboene som er ufrivillig publikum, ler hun. Jeg har en passion for foto også, det er noe jeg bruker mye tid på. Både teknisk og estetisk er fotografering en gøyal utfordring, man lærer stadig noe nytt, sier hun.

Hva vil du bruke pengene på dersom du vinner finalen?
– Jeg ville satt av en del av beløpet til egenkapital. Resten ville jeg brukt på reiser. Jeg elsker å reise og planlegger å dra på utveksling til Zambia. Kanskje jeg trives så godt der at jeg vil tilbake for å bo litt? Hvem vet, smiler hun.