Nyheter

Nær 53 000 nordmenn lot seg friste av tilbudet om gratis solarium da Brun og blid gjennomførte Soldagen søndag. Det er cirka 13000 flere enn på Soldagen i 2009. – Aldri før har så mange tatt solarium på samme dag, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen.

Rekord i Brun og blid – 53000 tok solarium

av

Nær 53 000 nordmenn lot seg friste av tilbudet om gratis solarium da Brun og blid gjennomførte Soldagen søndag.  Det er cirka 13000 flere enn på Soldagen i 2009.  – Aldri før har så mange tatt solarium på samme dag, sier administrerende direktør Thorbjørn Frantzen.


Det er blitt en tradisjon at landets største solkjede inviterer til gratis soling den søndagen klokken stilles tilbake, og vintertiden er et faktum. Hele denne dagen er viet gratis soling, og pågangen øker fra år til år. Brun og blid er landet største solkjede med 135 sentre.
– Vi har mange faste kunder og gjennom Soldagen gir vi noe tilbake. I tillegg kan folk som ikke har tatt solarium før få prøve alternativ sol uten at det koster noe, sier Frantzen. Han sier videre at brunfarge er den viktigste årsaken til at folk soler seg, samt at de positive effektene ved soling har fått mer plass i samfunnsdebatten de siste årene.

– Det er etter hvert blitt mye mer fokus på vitamin D og hvor viktig dette er for kroppen. Det finnes ingen bedre kilder til vitaminet enn naturlig sol eller solarium, og når vi lever i et land hvor naturlig sol kan sidestilles med et frynsegode, er solarium det beste alternativet, spesielt i vinterhalvåret, sier Frantzen. Soldagen er dessuten kommet for å bli, forsikrer han.
– Med så stor oppslutning er det bare kjekt å holde åpne dører en gang i året, sier han.