Sigrid lastet ned Sol-app nummer 100 000

January 17, 2017 | Av: Brun og blid

Sigrid Strand (23) traff blink da hun lastet ned Brun og blid Sol-app som nummer 100.000. Hun savner ikke det gamle solpasset.

– Nei, Brun og blid sin Sol-app er enkel å laste ned og enkel å bruke, så jeg savner ikke det gamle solpasset, sier hun.

Vant soletid for 2 500 kroner

Som nummer 100 000 som lastet ned Brun og blid sol-app får hun også soletid tilsvarende 2 500 kroner. Det er 23-åringen naturligvis fornøyd med.

– Det var en hyggelig overraskelse, smiler hun.
23-åringen kommer fra Dale i Sunnfjord, men studerer til sivilingeniør ved NTNU i Trondheim. Dermed er det solsenteret på Solsiden i Trondheim hun bruker mest.

Brun og blid - Sigrid lastet ned sol-app nr 100.000

Brun og blid sin Sol-app er en adgangskontroll som er vedtatt av myndighetene. Derfor er det viktig at alle som laster ned Sol-appen har tilgjengelig BankID eller kodebrikke for å bekrefte sin egen alder. Dette gjøres bare én gang ved registrering.

Dersom du ikke bruker Brun og blid sin sol-app og velger bankkort i forbindelse med solingen, må du også bekrefte med BankID eller kodebrikke. Dersom du får problemer er det direktelinje til Kundeservice i Brun og blid der du kan få bistand om det er ønskelig.