Slik blir Brun og blid kontantfri

October 18, 2016 | Av: Brun og blid

Brun og blid blir kontantfri og erstatter dermed alle automater i solstudioene med nye automater som bare tar bankkort. Utenfor hvert solrom er det egen automat for soletid der du kan bruke mobilt Solpass (app).

Brun og blid har lenge arbeidet for å gjøre solstudioene til kontantfrie soner.

QR-kode

Når du ankommer et Brun og blid senter vil du se en hovedautomat og et eget skap for kremer og briller. Hovedautomaten aksepterer bare bankkort og du kan kjøpe soletid, briller og kremer. Fra hovedautomaten velger du soletid og hvilket solrom du skal bruke.

De nye automatene er slankere enn før, og tar bare Solpass eller bankkort (også debit).

Brun og blid Solpass-automater gjør ditt solsenter til en kontantfri sone

Kremskapet

Fra selve kremskapet kan de som allerede har lastet ned Solpasset bruke dette som betalingsmiddel ved å scanne QR-koden som vises på denne automaten. Når det er gjort vil de ulike produktalternativene bli synlige. Du velger de produktene du vil og betaling skjer fra betalingskortet du har registrert på din profil.

Ved solrommet

Har du det mobile Solpasset er det bare å gå direkte til solrommet og scanne QR-koden på utsiden. Da får du opp forslag om soletid og etter to minutter starter solen. Dette betyr at gamle Solpass etterhvert fases ut innen 1. januar 2017. Du opprettholder imidlertid bonusen med 20 prosent mer soletid om du har registert deg som bruker av mobilt Solpass.

Kontantfri retning

Det er flere grunner til at Brun og blid gjør disse endringene. Generelt fordi samfunnet utvikler seg i en kontantfri retning. Som bruker er du ikke lenger avhengig av å ha mynter og Brun og blid blir mindre attraktiv for tyver/svindlere. Fra tid til annen har Brun og blid opplevd svindelforsøk mot for eksempel vekslingsautomatene.

Last ned SolPass-appen til iOS eller Android. Her finner du vår prisoversikt.

Brun og blid Solpass-automater gjør ditt solsenter til en kontantfri sone