100% solings effekt

Luxura Jewel

MED APP
100
per 10 min
UTEN APP
120
per 10 min
Er du klar for solingsrevolusjonen som gir 100% effekt? Luxura Jewel er den nyeste Luxura modellen og utmerker seg i alle aspekter. Ny teknologi og nyskapende utvikling skaper en spektakulær solopplevelse med utmerkede solingsresultater. Laget for å skinne, akkurat som en flott juvel. Suveren temperaturopplevelse med redusert energiforbruk 50 % energisparing,100% solings effekt! Noen ganger kan du få alt! Førsteklasses solingsresultater og sparer energi, takket være de siste innovasjonene lagt til Luxura Jewel.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Maks effekt

Luxura Vegaz

MED APP
80
per 10 min
UTEN APP
96
per 10 min
Vegaz er fantastisk, både i design og dimensjoner! Hver eneste detalj av denne Premium solsengen er nøye vurdert og laget for å oppnå best mulig resultat av solbehandlingen. Med moderne design, og med komfort og kvalitet i fokus, vil dette gi deg en ny opplevelse innen solarium. Innovativ lysteknologi, eksklusivt utseende, oppsiktsvekkende kvalitet. Med ny teknisk utvikling er vi stolte av å introdusere denne imponerende effektive solsengen. Smarte innovasjoner gjør at denne solsengen har nye, godt verdsatte funksjoner som for eksempel klimakontroll og IP-kontroll 2. Det perfekt balanserte spekteret av effekter av UV- og rødt lys, for en jevn hud og en vakker brunfarge. Det røde lyset øker UV-kompatibiliteten og dermed også den velværefølelsen mens du soler deg. Den balanserte fordelingen forbedrer direkte pigmentering med opptil 50%. VEGAZ tar solingsopplevelsen til et nytt nivå. Maksimal størrelse, maksimal effekt.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Gir dyp farge

Luxura Admoresphere X10

MED APP
61,86
per 10 min
UTEN APP
74,23
per 10 min
Dette er solsengen for deg som vil ha en flott og dyp brunfarge, og et umiddelbart resultat. Brun og blid er i dag den eneste solkjeden i Norge som har dette solariumet, og vi er stolte av å ha denne solsengen på våre sentre.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Ren luksus

Hapro Luxura X10

MED APP
57,14
per 10 min
UTEN APP
68,57
per 10 min
Besøket i solsengen Luxura X10 kan ledsages av en behagelig stemme som veileder deg gjennom de mange funksjonene og mulighetene. Luxura X10 er forgjengeren til Luxura X10 Admoresphere. I denne solsengen kan ansiktssolen kun slås av eller på. Underveis kan du velge mellom flere programmer for å tilpasse solopplevelsen akkurat dine behov. I tillegg til å garantere en gyllen farge over hele kroppen, kan Luxura X10 skilte med personlig MP3. Den romslige størrelsen på solsengen gir optimal komfort og er en av grunnene til at denne modellen er så populær.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning

Brun og blid
SolApp

Nytt design, enda enklare

Nå kan du også kjøpe
produkter fra appen