Maks effekt

Luxura Vegaz

MED APP
62.50
per 10 min
UTEN APP
75
per 10 min
Vegaz er fantastisk, både i design og dimensjoner! Hver eneste detalj av denne Premium solsengen er nøye vurdert og laget for å oppnå best mulig resultat av solbehandlingen. Med moderne design, og med komfort og kvalitet i fokus, vil dette gi deg en ny opplevelse innen solarium. Innovativ lysteknologi, eksklusivt utseende, oppsiktsvekkende kvalitet. Med ny teknisk utvikling er vi stolte av å introdusere denne imponerende effektive solsengen. Smarte innovasjoner gjør at denne solsengen har nye, godt verdsatte funksjoner som for eksempel sound-around med Bluetooth, klimakontroll og IP-kontroll 2. Det perfekt balanserte spekteret av effekter av UV- og rødt lys, for en jevn hud og en vakker brunfarge. Det røde lyset øker UV-kompatibiliteten og dermed også den velværefølelsen mens du soler deg. Den balanserte fordelingen forbedrer direkte pigmentering med opptil 50%. VEGAZ tar solingsopplevelsen til et nytt nivå. Maksimal størrelse, maksimal effekt.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Gir dyp farge

Luxura Admoresphere X10

MED APP
51,67
per 10 min
UTEN APP
62
per 10 min
Dette er solsengen for deg som vil ha en flott og dyp brunfarge, og et umiddelbart resultat. Brun og blid er i dag den eneste solkjeden i Norge som har dette solariumet, og vi er stolte av å ha denne solsengen på våre sentre.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Ren luksus

Hapro Luxura X10

MED APP
45,83
per 10 min
UTEN APP
55
per 10 min
Besøket i solsengen Luxura X10 kan ledsages av en behagelig stemme som veileder deg gjennom de mange funksjonene og mulighetene. Luxura X10 er forgjengeren til Luxura X10 Admoresphere. I denne solsengen kan ansiktssolen kun slås av eller på. Underveis kan du velge mellom flere programmer for å tilpasse solopplevelsen akkurat dine behov. I tillegg til å garantere en gyllen farge over hele kroppen, kan Luxura X10 skilte med personlig MP3. Den romslige størrelsen på solsengen gir optimal komfort og er en av grunnene til at denne modellen er så populær.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
Bling, bling!

Hapro Luxura X7 Bling

MED APP
40
per 10 min
UTEN APP
48
per 10 min
Solsengen er designet i en lekker, dus rosafarge og selve utformingen gir den et nesten futurisk utseende. I denne solmodellen kan du høre på vår egen radiokanal, Radio Brun og blid. Du kan også velge å koble til din egen smarttelefon eller annen musikkilde via minijack. Sengen har et soundaround-system som gir deg en ekstra god opplevelse under soletimen. Sound Around-systemet består av fire integrerte høytalere, samt sub, noe som gir en tredimensjonell lydopplevelse. Du kan ledes gjennom solbehandlingen ved hjelp av smartvoice-funksjonen. Dette er en brukerveiledning som hjelper deg med display-funksjonene.
Om solsengen
Mer informasjon
Bruksanvisning
SolPass-appen
Med Brun og blid sin SolPass-app får du 20% ekstra soltid, enkel oversikt over verdikuponger og solsteder.
Last ned til iOS Last ned til Android
Tannymax Xtra Dark
Mango Bronzing 200 ml solarium milk
149,-
Kjøp
Tannymax Xtra Dark
Coconut Lotion 200 ml
149,-
Kjøp